Lucerna no. 4

„Hele, to tě řikám, estli si tu Lucernu neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Komunál!“

Jo jo, pan Homolka to měl oproti nám podstatně jednodušší, přesto si fotbal u Heduš neprosadil. A my ten svůj vysněný „match“ také ne.
Na druhou stranu máme  proti výše zmiňované hlavě rodiny jednu podstatnou výhodu: mezitím co on už na věky věků bude na pomyslném celuloidovém pásku nerozhodně přešlapovat před branou dostihového závodiště a ve finále rodinnou rebelii vyřeší pěkně „po chlapsku“, my máme s naší Lucernou další šanci 2. října tohoto roku. Pevně věříme, že už to tentokrát vyjde. Má to jen dvě podmínky. První z nich je průběh pandemie a s tím spojená opatření. Ta ale doufáme budou v tu dobu už na takové úrovni, že bude možné koncert uskutečnit.

Ta druhá, která nám leží na srdci daleko víc, je Vaše dobrá vůle a ještě špetka trpělivosti, o kterou Vás tímto prosíme. O tom, že vše platí podle původních pravidel včetně lístků i se všemi avizovanými benefity asi nemá cenu psát, to je spíše info pouze pro jistotu.
Doufáme, že s námi ještě vydržíte počkat těch pár měsíců a tajně doufáme, že se uvidíme snad i o něco dříve. Nemáme na to sice pražádný vliv, ale máme  víru.

Na závěr bychom Vám chtěli poděkovat nejen za to, o co Vás prosíme o pár řádků výš, ale hlavně za to, co už jste pro nás tím, že jste vydrželi tak dlouho, udělali. Máte náš respekt.

Váš Komunál                                                                                                                                                                                                               

Mohlo by vás zajímat

Podzimní Tour 2023

Podzimní Tour 2023 je tady! Těšíme se na společný párty s klukama s Alžběta a věříme,že i Vám se tohle spojení bude líbit. Co vy